"Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk wel dat ik het kan." (Pippi Langkous)

Meer aanbod

Ik leer leren

Leren is complex, zeker als je niet weet hoe!

Bij veel kinderen gaat het leren op de basisschool nog redelijk vanzelf. Pas als ze op het Voortgezet Onderwijs komen, komen ze erachter dat ze vaak helemaal niet geleerd hebben hoe je het beste kunt leren. En dan lopen ze vaak vast.

Welke manieren van leren zijn er? En welke manier van leren past nu het beste bij jou? Ook onderwerpen als faalangst, motivatie, concentratie en organiseren en plannen komen in deze training aan bod.

Waar huiswerkbegeleiding vaak gaat over de inhoud van de vakken, gaat Ik leer leren over hoe te leren. Doordat jij weet wat jouw manier van leren is, heb je er meer plezier in en gaat het vaak ook sneller. Al tijdens de training worden er hogere cijfers behaald en krijg je weer grip op jouw manier van leren.

Meer informatie over de training Ik leer leren

Meer informatie over Ik leer leren bij Blink Coaching

Ik leer leren logo

Schatgraven

Workshop schatgraven

Welke schatten blinken er in jou?

De workshop Schatgraven is een positieve, korte workshop van 1,5 uur. We gaan hierbij op zoek naar de schatten (positieve eigenschappen / kwaliteiten / talenten) in jou. Na deze ontspannen workshop ga je met meer zelfvertrouwen en een positief gevoel naar huis. Kortom; je gaat ervan blinken!

Wat krijg je?
  • Een feestelijk ingepakt ticket
  • Koffie, thee, limo & lekkers
  • Je eigen schatkaart met daarop jouw opgegraven schatten!
  • Zelfvertrouwen
  • Een leuke goodiebag voor mee naar huis

Blink geeft verschillende workshops Schatgraven met elk eenzelfde soort karakter. Zo is er de ouder en kind workshop, een workshop voor het hele (samengestelde) gezin, maar ook kinderfeestjes en workshops in de klas zijn mogelijk!

Meer informatie over Schatgraven bij Blink Coaching

Ik ben 9

Het lijkt wel of ze al in de puberteit zit, maar ze is pas 9!

De 9-jaars fase is een minder bekende en toch heel belangrijke ontwikkelingsfase van een kind. Dit is de fase waarin het kind zich steeds bewuster wordt van zichzelf in zijn of haar omgeving. Ze worden soms brutaler, hebben het gevoel dat niemand ze begrijpt of worden onzeker. Ook is dit vaak het moment dat er onderling meidenvenijn gaat spelen.

Zodra je meer over deze fase weet snap je het gedrag van je kind veel beter en weet je ook wat er kan helpen.

In de ouderbijeenkomst ‘Blinken bij de 9-jaars fase’ krijg je inzicht in de achtergrond van deze fase, leer je anders kijken naar het gedrag en ontdek je wat er kan helpen. Het resultaat is meer begrip en rust in huis.

Meer informatie over de 9-jaars fase bij Blink Coaching

ik ben 9 specialist
ik ben 9

Weerbaarheidstraining BlinKracht!

blinkkracht

Weerbaarheidstraining BlinKracht!

Veel kinderen in de leeftijd van 9-12 jaar voelen zich soms alleen, gepest, of gaan soms juist zelf pesten. Eigenlijk willen ze er gewoon graag bij horen. Vaak zie je als ouders dat ze zich wat brutaler gaan gedragen, een korter lontje hebben of niet lekker in hun vel zitten. Weet dat je lang niet de enige bent! Heel veel kinderen van deze leeftijd hebben daar last van.

Op een goede manier voor jezelf opkomen is te leren! Het is niet moeilijk, je moet alleen even weten hoe!

In de weerbaarheidstraining “BlinKracht!” leer je in een kleine groep hoe je voor jezelf op kunt komen, hoe je boze buien kunt voorkomen en wat je kunt doen als iets je raakt. Op naar meer zelfvertrouwen en rust!

Meer informatie over BlinKracht! bij Blink Coaching

Pubers

Puberteit; genieten of een uitdaging?

De puberteit; zowel voor de puber zelf als voor de ouder vaak een flinke uitdaging. De hersenen van een puber zijn nog volop in ontwikkeling en toch wordt er van pubers vaak al veel verwacht; van school, van vrienden en van zichzelf. Vaak gaat dit gepaard met conflicten.

In de workshop “Weerbaar communiceren met pubers” wordt je je bewust van hoe je geneigd bent te reageren en krijg je de grip terug op jouw manier van reageren. Je ervaart weer andere mogelijkheden. Hiermee heb je indirect ook invloed op hoe er op jou gereageerd wordt.

Blink biedt deze workshop in verschillende vormen aan. Voor ouders, pubers en professionals die met pubers werken. Allemaal met als resultaat; minder strijd en meer begrip.

Meer informatie over Pubers bij Blink Coaching

pubers

Mail naar jolanda@blinkcoaching.nl of bel mij op 0630342023

Samen zorgen we ervoor dat uw kind weer gaat blinken! Maak een afspraak