"Je kunt een kind niet behoeden dat het valt. Leer ze hoe ze moeten klimmen en help ze bij het opstaan."

"Je kunt de golven niet stoppen,
maar je kunt wel leren surfen."

/

Blink kindercoach en jeugdcoach

Als ouder zie je je kind graag gelukkig en zou je hem of haar het liefst willen beschermen tegen tegenslagen. Het helpt als je weet dat deze tegenslagen ook juist iets kunnen brengen.

Zit je kind/tiener (even) niet lekker in zijn of haar vel? (denk aan onzekerheid, boosheid, angst, echtscheiding, gedragsproblemen, moeilijkheden bij het leren, adhd, pesten, puberteit, etcetera.)

Blink kinder- en jeugdcoaching biedt hulp op een vlotte, laagdrempelige en positieve manier. Voor de coaching is er geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Het eerste gesprek vindt vaak al plaats binnen 2 weken na het eerste contact.

Meer over Blink
Meisje met tablet

Gecertificeerd "Ik leer leren" trainer

Leren is complex, zeker als je niet weet hoe! De erkende Ik leer leren training biedt kinderen en jongeren vanaf 10 jaar slimme handvatten om makkelijker en efficienter te leren.

Waar huiswerkbegeleiding vaak gaat over de inhoud van de vakken, gaat Ik leer leren over HOE te leren. Al tijdens de training worden er hogere cijfers gehaald en krijgen de tieners inzicht in hun manier van leren. Het is dan ook niet gek dat de training met succes door meer dan 350 gecertificeerde trainers wordt aangeboden in Nederland en Belgie. En nu dus ook bij Blink Coaching! Kijk voor meer informatie over de training op www.ikleerleren.nl

Meer informatie
Ik leer leren logo

Workshop schatgraven: welke schatten blinken er in jou?!

Workshop schatgraven

Bij de workshop Schatgraven gaan wij op zoek naar de schatten (positieve eigenschappen / kwaliteiten / talenten) in jou. Een lekker ontspannen workshop, even alleen maar bezig zijn met positieve dingen, hoe heerlijk is dat?!

Wat krijg je?
  • Een feestelijk ingepakt ticket!
  • Een ontspannen workshop
  • Koffie, thee, limo & lekkers
  • Je eigen schatkaart met daarop jouw opgegraven schatten!
  • Een leuke goodiebag voor mee naar huis
Waar kun je je voor opgeven?

De verschillende workshops hebben eenzelfde soort karakter. Wil jij even één op één tijd met een van je kinderen, dan is de “Ouder & Kind” workshop echt iets voor jullie! Juist fijn om met het hele gezin deze workshop te doen, dat kan ook! Zeker ook voor samengestelde gezinnen een aanrader. Liever kleinschalig, als kinderfeestje, samen met een vriendin, er is ontzettend veel mogelijk. Neem voor actuele data geheel vrijblijvend contact op of kijk op Facebook en Instagram.

Workshop Tarief *
Ouder & kind € 37,50 voor ouder en kind samen
Kind / tiener € 25,00 p.p.
€ 37,50 voor 2 personen
Met het hele gezin v.a. € 65,00 voor het hele gezin
Op maat / scholen Op basis van offerte

* De tarieven zijn incl. BTW en alle extra’s (zie “Wat krijg je?”)
* Leeftijd vanaf 8 jaar

Bestel je kaartjes via jolanda@blinkcoaching.nl of bel 0630342023
Wat is het toch heerlijk om samen te blinken!