"Je kunt niet van alle kinderen dezelfde sterren maken. Maar we kunnen ze wél allemaal laten blinken."

Coaching

Voor wie is kindercoaching en jeugdcoaching?

 • Onzekerheid / faalangst / negatief zelfbeeld / weinig zelfvertrouwen
 • Verdriet / depressie / rouw / trauma / hechting
 • Boosheid / angst
 • Echtscheiding
 • Gedragsproblemen / slaapproblemen / eetproblemen
 • Moeilijkheden bij het leren / concentratieproblemen / dyslexie
 • ADHD / Autisme verwante stoornissen
 • Pesten / gepest worden
 • Sociale vaardigheden / weerbaarheid
 • Hooggevoeligheid / hoogbegaafdheid
 • Puberteit

Zit je kind/tiener (leeftijd 4-18 jaar) even niet lekker in zijn of haar vel of heeft hij of zij last van een van de benoemde dingen, neem dan contact op met Blink. Bij coaching kijken we naar wat er nu is en hoe je dat graag zou willen hebben. De aanpak is praktisch, toekomstgericht en kortdurend. Er worden geen etiketten of labels gegeven. Kortom; het doel is om het kind weer zo snel mogelijk te laten blinken!

Ruzie
Schaamte
Huilen

Werkwijze

Stap 1: Kennismaking.

Hoe kom ik in contact?
Opgeven voor de coaching kan via de e-mail of telefonisch. Vervolgens hebben we een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken de hulpvraag. Na de kennismaking stuur ik jullie twee vragenlijsten toe per e-mail. Een voor de ouders en een voor het kind/de tiener. Deze proberen jullie zo volledig mogelijk in te vullen


Stap 2: Intakegesprek

Wat houdt de intake in?
Tijdens dit gesprek bespreken we uitgebreid wat de hulpvraag is en wat jullie wensen en verwachtingen zijn van de coaching. We nemen hier ruim de tijd voor (maximaal 1½ uur). Dit gesprek is alleen met de ouder(s). In overleg vindt het intakegesprek in de thuissituatie van het kind/de tiener plaats, ofwel bij Blink Coaching.

Stap 3: Coaching

Hoe werkt de coaching
We plannen 3 of 4 coachings in. Hierbij is de ouder ook (deels) aanwezig. Na deze coachings hebben we een tussentijds gesprek. Dit is alleen met de ouder(s) en is bedoeld om te kijken wat de coaching al gebracht heeft en welke wensen er eventueel nog zijn. Gemiddeld zijn 5 coachings genoeg om weer positief zelf verder te kunnen. Soms is overleg met school wenselijk. Vanzelfsprekend gaat dit in overleg met de ouders.

Stap 4: Afronding

Wanneer wordt de coaching afgerond?
Als het doel (jullie hulpvraag) bereikt is ronden we de coaching af. Dit doen we met een eindgesprek in de praktijk, waarbij zowel de ouder(s) als het kind/de tiener aanwezig zijn. We maken hier altijd een feestelijk momentje van, met wat lekkers en een echt certificaat; de zogenaamde UitBlinker.

Tarieven

Kennismakingsgesprek gratis
Intakegesprek € 75,-
Coaching sessie € 75,-
Tussentijds gesprek € 75,-
Schooloverleg/observatie * € 75,- p.u.
Afrondingsgesprek € 75,-

Deze tarieven zijn geldig tot 1 januari 2023. Je kunt tot 24 uur van tevoren kosteloos een afspraak annuleren. Daarna wordt de helft van het tarief van een coachingssessie in rekening gebracht. Tijdig verzetten van een afspraak is altijd mogelijk.

Bij opgave ga je akkoord met de algemene voorwaarden & privacyverklaring

Mail naar jolanda@blinkcoaching.nl of bel mij op 0630342023

Samen zorgen we ervoor dat uw kind weer gaat blinken! Maak een afspraak